Pasen, de lente is begonnen

De lente is begonnen en binnenkort vieren we Pasen, het voorjaarsfeest. Met Pasen besteden we extra aandacht aan de brunch, lekker uitgebreid met mooie ambachtelijke vleeswaren, huisgemaakte salades, gezellige quiches, lekkere snackjes, romige aspergesoep.

Vleesspecialiteiten op zijn Paaasbest:
Paashaas: romig gevulde varkenshaas, lentekriebels om te roerbakken, vispotje voor in de oven, Italiaans gekruide lamsbout, feestelijke rollades.

In deze tijd zijn er volop asperges: altijd lekker met slagersachterham, beenham of met een stukje kalfsvlees. Ook hebben we onze bekroonde aspergetaartjes weer gemaakt; een lekkere quiche met asperges, ham en ei.

Traditioneel voor Pasen is het begin van het seizoen voor lamsvlees. U vindt het gehele assortiment Hollands lamsvlees in onze toonbank: koteletjes, boutjes, lamsrollade of lamsschouder.

Dat in onze winkel kalfsvlees te verkrijgen is, dat weet u inmiddels. Nu met de Paasdagen is de collectie kalfsvlees extra uitgebreid. Probeer eens een mooi stuk kalfssucade of fricandeau. Voor de vitello tonnato is er gebraden kalfsfricandeau.

Hopelijk hebben we u kunnen inspireren voor een gezellig Paasfeest.